KOVÁŘSKÝ ŠPÍZ.

Právě se nacházíte: Home / RECEPTY / MASO VEPŘOVÉ / VEPŘOVÉ KÝTA / 



INGREDIENCE: 1 kg panenské vepřové nebo vepřové kýty, 200 g slaniny, 150g cibule, 4 g česneku, sůl, pepř, 150g oleje.

POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové maso nakrájíme na malé špalíčky o váze 35 g. Na kovovou jehlu napichujeme střídavé špalíček masa. plátek slaniny, plátek cibule, vše potřeme utřeným česnekem se solí, olejem a pepřem.Špíz necháme uležet v chladu nejméně 2 hodiny. Uleželý špíz opékáme zvolna ze všech stran na horkém oleji. Můžeme též špíz opékat na roštu a během pečení potírat česnekem a olejem. Příloha: smažené hranolky, tmavý chléb, nakládané houby, zeleninový salát.



KOVÁŘSKÝ ŠPÍZ. KOVÁŘSKÝ ŠPÍZ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1354 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz